Home; zoutarme recepten » visgerechten » ovenschotel met vis

De dag voor ik boodschappen ga doen kijk ik in  de ijskast wat er  allemaal  nog  over is en verzin er wat bij...(rondje door de ijskast noem ik het )

Koolvisfilet heb ik en nog verschillende groenten .het word een ovenschotel .

 

koolvisfilet

klein blikje tonijn

ui ,knoflook fijn gesneden en gesnipperd

paprika

courgette

peultjes

citroen

blik gepelde tomaten

tomaten pesto

 

 

Ovenschaal invetten en leg hierin de stukjes vis

kruiden met viskruiden en citroensap er bovenop komt blikje tonijn in olie

Ondertussen de oven aanzetten 180graden

als we gaan roerbakken

ui knoflook bakken in olijfolie 

paprika er bij  en de plakken courgette

Goed doorroeren  oregano en rozemarijn toevoegen

dessert lepel rode pesto toevoegen en een blik tomaten toevoegen 

lekker in laten koken.

En over de vis  voorzichtig natuurlijk anders vliegt de tonijn van de koolvisfilet

en dat geeft nu net de lekkere smaak aan de witte vis

Geraspte kaas en Fetakaas erover niet teveel basilicumblaadjes erover tsrooien 

En 15 min in de voorverwarmde oven

lekker met macaroni