Home; zoutarme recepten » Italiaans » Italiaanse burgertjes van rundergehakt
20170615_27.jpg

 

 

Lekker rundergehakt die we pittig kruiden

je kunt ze bij de pasta eten ,maar natuurlijk ook 

bij  gebakken aardappeltjes of op een broodje

250 gram rundergehakt

1 ei

1 sjalot

1  teen knoflook

halve Spaanse peper

Italiaanse. Gedroogde mix kruiden 1 eetlepel

Jamaican Jerk halve eetlepel (mixkruiden)

peper en parikapoeder

en wat paneermeel.

olijfolie om te bakken

Alles goed door elkaar mengen

20170615_25.jpg

en dan een uurtje wegzetten in de ijskast ,de smaken kunnen intrekken

We gaan er platte schijven van maken en een half uurtje bakken in de olijfolie

daarna lekker eten met wat je op dat moment maakt of trek in heb,maar ze zijn lekker pittig

Zo aten wij ze    en lekker hoor 

20170615_31-2.jpg