Home; zoutarme recepten » Hoofdgerechten » wraps met spitskool

Ik heb spitskool in huis runderbraadworst en wraps 

daar ga ik wat van maken

beetje satesaus er bij...lijkt me lekker we gaan aan de slag

pindasaus voor bij de wraps

1 spitskool 

1 ui 

2 tenen knoflook

1 lenteui

2 lepels geraspte kokos

 1 lepel kerrie massala

halve citroen(sap)

ketjap, z/a  klein scheutje 

 peper

koriander

2 runderbraadworsten...ik heb deze gekocht bij de Jumbo...minste zout in

olijfolie om in te bakken

4 wraps

en de sate saus

 

Vel van de braadworst af halen.

uien en knoflook fijn snijden en in de olijfolie glazig bakken

braadworst in stukjes erbij doen en op hoog vuur mee laten bakken

als het vlees gaar is alles even in een schaal doen 

Weer wat olijfolie in de pan en we gaan de spitskool wokken in de pan ..de kruiden erbij en citroensap..proef tussendoor of er nog iets van kruiden bij moet ... wil je het pittiger kan er nog een Spaans pepertje worden toegevoegd

Als de spitskool gaar is het vleesmengsel er doorheen scheppen en de lenteui erover strooien.

ondertussen de wraps warmen in de magnetron.

sate saus is ook klaar.

en binnen een half uur staat er een lekkere maaltijd op tafel .

wij hebben gesmuld!!