20151231_27.jpg

 

 

 

Gevulde eieren doen het altijd goed als hapje s`avonds bij de borrel,bij salades ...feestjes...ze zijn makkelijk klaar te maken en naar ieders smaak

 

 

 

 

voor 2 pers.  4 eieren

klein uitje heel fijn gesnipperd

2 lepels mayonaise

theelepel mosterd

theelepel wijnazijn

bieslook

beetje kerrie poeder ,peper

persillade  (peterselie met gedroogde knoflook heel fijn gehakt)

Met het eigeel

Eieren eerst hard koken en af laten koelen

Door midden snijden en met kleine lepel eigeel in schaal doen met de overige ingrediënten,goed prakken en door lepelen.

Je kunt het mengsel in een spuitzak doen en er de eieren mee vullen ,ziet prachtig uit

Die van mij is nu  kapot ik doe het met een kleine lepels in het eiwit terug

Nog een beetje paprikapoeder erover voor de kleur

Als je het niet gelijk eet ,afgedekt de ijskast in

 

Eet smakelijk