Nieuwe KHA recepten komen op een nieuwe site .;https://koolhydraatbeperktafvallenzoutarm.jouwweb.nl/

Tonijn  had ik meegenomen uit de diepvries van de supermarkt ,ik eet ze meestal in het buitenland en dan  is het vuurrood,vaak word het waar je bijstaat van de vis afgesneden ,en het is dan supervers en lekker

Het was even schrikken toen ik de verpakking openmaakte en zag hoe bleek deze was.

Maar smaken deed het wel,op de manier die ik het had klaargemaakt

ik maak een kruiden mengsel voor het korstje om de tonijn te verkrijgen

flinke teen knoflook

gedroogde koriander

peper

zoutarme viskruiden

uienpoeder

chilivlokken

maanzaad en sesamzaadjes

meng dit allemaal op een bord ,en dan de tonijn er mee in wrijven

Zorg dat de tonijn een half uurtje uit de ijskast ligt en goed drooggedept is.

Olijfolie in de pan  en als het heet genoeg is de tonijn in de pan vlug om en om bakken

minuut per kant ongeveer...dus zo klaar,

Vis uit de pan en wat lekker is doe een scheutje balsamicoazijn bij de warme olie en schud een beetje over de vis