Home; zoutarme recepten » Oosterse gerechten » oosterse gehaktballetjes

 

 

Oosterse gehaktballetjes ,lekker  gekruid ,smaakt goed met bij saus of gewoon zo uit de hand als snack

Bij een Oosterse maaltijd

 


Voor 250 gram rundergehakt

1 ei

2 tenen knoflook

halve ui

rode peper

paneermeel

zoutarme ketjap ,naar smaak

gemalen kokos 1 lepel

ketoemboer

peper uit de molen

paprikapoeder

Ketoemboer

Laos

chilivlokken uit de molen

mespunt 5 kruiden poeder 

20170424_2.jpg

Ui knoflook peper heel fijn snijden, pitjes uit de peper

Alle ingrediënten bij het gehakt doen en goed mengen en kneden

half uurtje in de ijskast zetten en daarna kleine balletjes draaien en bakken 

in Olijfolie tot ze na  een half uur gaar zijn

je kunt ze koud en warm eten invriezen,altijd wat bij de hand.

lekker met satesaus of  babi pangangsaus