P1060780.jpg

Eigenlijk heb ik overal restjes van ,laatste walnoten pruimen cranberries,de zaden zijn bijna op.

En ik heb wel vaker gehoord over Granola ,maar ik zie dan altijd  recepten met havermout,dat at ik al niet als kind en ga het dan ook niet meer uitproberen.

Maar wie het wel lust doet er nog havermout bij

Ik houd het bij deze spullen

 

 

handje walnoten 

handje pecannoten

Handje pistachenoten,( ongezouten)

handje zaden zonnebloempitten ,en ik had gemixte zaden

Honing 

olijfolie

dessertlepel kaneel

gedroogde pruimen ,

rozijnen

cranberries 

kokosrasp

je kunt nemen wat je in huis heb gedroogde vijgen,dadels,abrikozen....enz.

Oven  voorverwarmen op 170 graden

bakpapier leggen we  op de bakplaat

Noten wat kleiner maken

Ik heb echt restjes dus wil je meer maken olie en honing op aan passen

Ik nam 2 lepels olijfolie op 3  lepels honing

Goed door elkaar mengen en dan je zaden en noten er door roeren

daarna op de bakplaat ...beetje uitspreiden

15 min in de oven 170 graden

opletten dat het niet te bruin word 

 

P1060777.jpg

Na het kwartier uit de oven en af laten koelen

gedroogde fruit erdoor roeren en wat kokosrasp erdoor heen

Klaar om gegeten te worden ,in pot of potjes doen,blijft wel een weekje goed.

Lekker voor bij de yoghurt......of om zo te snoepen .

P1060784.jpg