Home; zoutarme recepten » Lekker koken op de camping » gebakken zalm met spaghettie ailolie
20160425_12.jpg

Met zalmmoten kun je alle kanten en met deze eenvoudige spaghetie zet je in een handomdraai een lekker maaltijd op tafel ,vlug klaar

Ik had er een aspergesalade bij met gamba`s..bespreek ik op een andere pag.

 

 

 

 

voor 2 pers.

2 zalmmoten

kruiden met zoutarme viskruiden van Verstegen,

witte peper

bakken in olijfolie

als het klaar is wat (olijfolie met citroensap knoflook en peterselie) saus erover

We beginnen met de spaghetie 

250 gram in ruim kokend water gaar laten worden ...(staat op de verpakking hoelang)

als het gaar is in het vergiet en flink koud water erover zodat het niet door gaart

pijnboompitten even bakken

5 tenen knoflook zeer fijn snijden 1 sjalot,peterselie peper

Veel olijfolie in de pan warm laten worden knoflook met ui erbij en langzaam 

zacht laten worden peper en peterselie toevoegen .

Dan de gare spaghetie bij het knoflookmengsel ,nu wel hoog vuur en door elkaar roeren ,mag nog wat olijfolie toevoegen,klaar de pijnboom pitten er over strooien

Als je de spaghettie bij  het knoflookmengsel roert, zet je de pan met olijf olie voor de zalm op.Die is ook op hoog vuur zo klaar

Zo heb je in 15 min. een lekkere maaltijd op tafel,een salade erbij .

Wat zal je lang in de keuken staan op vakantie??



ook lekker om thuis te maken ...makkelijke dagen je wilt vlug klaar zijn