Nieuwe KHA recepten komen op een nieuwe site .;https://koolhydraatbeperktafvallenzoutarm.jouwweb.nl/

Dit gerecht is zo lekker dat ik het toch maar even plaats hier

Ik had het eerder gehad over de lekkere marinade en daar heb ik een gerechten van gemaakt het was niet de bedoeling dat ik er verder veel werk aan bestede ,maar ik kwam de foto`s tegen en dacht eigenlijk jammer dat ik het niet op de site edeeld heb 

Dus bij deze 

Ik heb heel weinig foto`s gemaakt  onder het motto zo`n simpel gerecht iedereen zal het wel eens gemaakt hebben.

Dit is simpel makkelijk en heel gezond natuurlijk .


We beginnen met de lekkere marinade te maken 


deze marinade blijft we een tijdje goed in een afgesloten potje


Smeer de kabeljauw er goed mee in  aan beide kanten en zet het een paar uur weg in de koelkast



 

We gaan nu verder  met de spinazie ;

spinazie

ui

2 teentjes knoflook

pijnboompitjes

klein lepeltje crème frache

peper

uienpoeder

1 tomaat 

handje cherry tomaatjes

klein handje geraspte kaas (Ementaler)

mozzarella bol

olijfolie



 Oven voorverwarmen (hete lucht) 200graden

Olijfolie in de wok en fijngesnipperde ui en knoflook even glazig bakken Spinazie er bij en goed omroeren en elke keer er wat bij doen tot spinazie geslonken is wat peper erover en een lepeltje crème frache er door roeren

Pijnboompitjes erop strooien

Olijfolie in de ovenschaal 

spinazie in de schaal 

tomaat in plakken snijden en erop leggen 

vis daar weer boven op

wat cherry tomaatjes halveren en erbij

wat uienpoeder en peper over strooien

Beetje geraspte kaas over de spinazie strooien 

Mozzarella in plakken er boven op verdelen

Daar leg je weer wat van de marinade op

en dan dan kan de schaal voor 20 minuten de oven in

Vis is gaar en kaas gesmolten



Maak jouw eigen website met JouwWeb