Home; zoutarme recepten » visgerechten » kabeljauw met...
20160102_15.jpg

De feestdagen zijn achter de rug en het word een dag voor een lichte maaltijd

Kabeljauwfilet met worteltjes en peulen en

met gebakken aardappels..(ik vind gekookte aardappels zoutarm niet lekker)Misschien komt het nog wel als ik weer een paar maanden verder ben .

 

 

 

Voor 2 personen

450 gr kabeljauwfilet

paprika, knoflook een tomaat

citroensap 

verse peterselie en koriander

balsamico azijn

2 beschuiten 

peper uit de molen ,zoutarme viskruiden ,aromat en knoflookpoeder

Oven voorverwarmen op 170 °c

ovenschaal invetten met olijfolie

vis kruiden en citroensap erover sprenkelen

leg de vis in de schaal fijngesnipperde knoflook erover strooien olijfolie erover sprenkelen

2 beschuiten kruimen erboven en dan 10 min. in de oven garen

Ondertussen snijden we de paprika in kleine stukjes de tomaat nog wat knoflook,

peterselie en koriander klein snijden 

we doen dat allemaal in een kom  peper en de andere kruiden erbij een klein scheutje 

balsamico azijn erbij en goed door elkaar roeren 

we gaan dit over de kabeljauw verspreiden die al 10min in de oven heeft gestaan

Met de groente erover gaat het terug de oven in voor nog eens 10 min op 170 °c

lekker met groente aardappelen of witte rijst erbij

En heel gezond.