Home; zoutarme recepten » koolhydraatarme recepten » puntpaprika gevuld met geitenkaas en noten
P1020727.jpg

Gevulde zoete puntpaprika hoe lekker is dat niet !!

Je kunt het met zo veel dingen vullen al een keer gemaakt met spinazie en geitenkaas,nu alleen met geitenkaas en noten.

Nog wat komkommer en snoeptomaatjes en 2 plakjes rosbief ,dan hebben we meer als genoeg gegeten

voor de lunch...En wil je niet afvallen ook lekker met een  broodje ernaast

1 pers.

halve puntpaprika ,pitjes verwijderd

2 rondjes geitenkaas  die prakken we

paar walnoten en pecannoten 

1 zongedroogd tomaatje fijngesneden

peper uit de molen Italiaanse kruiden en olijfolie

 


Oven voorverwarmen op 180 graden

Puntpaprika vullen met de geitenkaas daar boven op de noten en het zongedroogde tomaatje

 wat olijfolie erover ...tegen het uitdrogen.

De oven in voor ongeveer 25 minuten .

Ik heb wat balsamicocreme over de andere groente en rosbief gesprenkeld ..er zit geen zout in

En niet teveel voor de suikers ...maar het is wel heel lekker spul.

 

en hoe je het ook  eet , met sla of met een broodje of als voorgerecht ;EET SMAKELIJK!!

P1020726.jpg

kom gezellig een kijkje nemen op mijn F.B pag. zoutarm maar wel lekker ...gewoon even aanmelden

zoutarm2cover-12.png