

Ik was even na aan het denken wat ik met de sla ging aanvangen ,en ik zag dat ik nog 1 rondje geitenkaas had.
En nog rode paprika in huis is altijd een goede combinatie met geitenkaas ,daar snee ik de onderkant vanaf en deed er het geitenkaasje in
wat Provencaalse kruiden erop en olijfolie en 20 min de oven in op bakpapier
Op het bord;
malse kropsla met tomaat en pecannoten wat rolletjes rosbief en een dressing van olijfolie honing citroensap en z.a. mosterd..lekker over alles heen sprenkelen
Italiaanse salade;in Italië zouden ze zeggen dat dit niet waar is ;...want waar zijn de olijven??
Ja die vond ik ook zo lekker ,maar zo zout ..die laat ik achterwege...ook nooit meer gegeten,
en ipv van de Parmaham hebben we rosbief,
En dat is ook lekker wat gemengde peper uit de molen erover een dressing en pijnboompitjes mmmm nog wat Parmezaanse erover.

Lekker bladsla op het bord ,tomaat in plakjes en radijsjes in dunne plakjes
rosbief
peper uit de molen geraspte kaas ,pijnboompitten
lekkere dressing van;
walnootolie citroen en
mosterd
knoflook en Italiaanse kruiden er over sprenkelen.
2 eitjes gebakken in olijfolie peper paprika en basilicum en Parmezaanse kaas er over raspen
Eieren op de salade leggen en ,klaar zijn we...het was weer smullen


Ook weer eens lekker een omelet speciaal
2 eieren met room en Zwitserse strooikaas goed met elkaar mengen
Droge kruiden ; Jamaica Jerk (z/a) peper uit de molen en paprikapoeder
In de koekenpan wat olijfolie en daar doen we een uitje, paprika, champignon, en courgette even in aanbakken.
Eimengsel erbij peterselie en lenteuitjes over strooien en een paar plakjes geitenkaas opleggen.
En als het allemaal gaar is eet smakelijk...Het vult goed genoeg!!

Voor vandaag heb ik van alles gepakt wat ik lekker vind
5 gamba`s
2 eieren
1 sjalot
groene paprika in reepjes
1 lente ui kleingesneden
beetje rucola
2 kleine pruimtomaatjes
chilipeper ,
mespunt harassa
paprikapoeder
ras el hanout
sjalot met paprikareepjes even aanfruiten ondertussen eieren kloppen tot egaal mengsel met de kruiden
gamba`s bij ui en paprika even mee laten bakken ,omdraaien
Eimengsel erbij
Lenteui erover strooien
Op het bord beetje rucola met tomaat ,lekkere balsamicocreme erop
Is het ei gaar dan de omelet op het bord
Eet smakelijk

Griekse salade ,
2 tomaten
kwart komkommer
5 radijsjes
1 sjalot en 1 lenteui
basilicum
pijnboompitjes
en een paar plakjes Feta kaas.Alle groente wassen en snijden
dressing ; olijfolie ,citroensap ,klein lepeltje honing en een flinke lepel zoutarme mosterd,peper
meng dit door elkaar en sprenkel het over de salade
Salade met mosterd olie citroen dille dressing ,sardinella`s ( kleine sardientjes zonder toegevoegd zout) schijf meloen erbij heerlijk e combinatie bij elkaar

Omeletwrap van 2 eieren en kruiden die je lekker vind
besmeerd met Philadelpia
belegd met sla ,3 plakjes rosbief , plak biologische jonge kaas en lente ui,
oprollen en een nachtje in de ijskast ,lekker als lunch om mee te nemen

