Home; zoutarme recepten » KHA.deel 2 beperkt » romig monchou toetje met pecannoten

In het weekend lust ik wel eens een toetje en deze past in een kha en khb dieet

Wat zeg ik ......deze kun je altijd eten

lekker zoet ...en vult goed 

ook zin gekregen ,we gaan beginnen het is vlug klaar


voor 2 glaasjes;

half bakje monchou

200 ml room

zoetstof naar smaak

beetje citroensap

cacaopoeder

paar pecannoten

 

neem 2 schalen en een mixer

schaaltjes voor het toetje

in èèn schaal de roomkaas die je even goed omroert met een lepel en citroensap

In schaal 2 gaat de slagroom die gaan we mooi romig kloppen met zoetstof

 

Groot gedeelte van de slagroom gaat door de roomkaas ...houd wat apart voor een toef slagroom bovenop.

Slagroom met roomkaas even met de mixer door elkaar kloppen

Doe de helft ervan in de toetjesglazen of kommetjes

In de rest van het mengsel doen we de cacao poeder

Klop het even goed door

op het laatst een paar pecannoten verkruimelen en erdoor heen lepelen

dat word laag 2 die we op de eerste laag lepelen

er bovenop de toef slagroom   strooi wat met cacaopoeder en

leg er een paar pecannoten op

Dan kan het de koeling in  tot na het eten  

Smullen maar