Vlug klaar ...gezond en heel lekker

Brocoli ,champignons met oesterzwammen

en wilde zalm

 

 voor 2 pers

1 stronk brocoli van een pond ong.

half bakje champignons 

bakje oesterzwammen

zalmfilet...ik had voor wilde zalmfilet gekozen

1 ui

3 tenen knoflook

1 zoutarme groentebouillontablet

peterselie  als het kan verse

heel klein scheutje room

peper uit de molen

stukje roomboter en olijfolie

Broccoli in roosjes snijden en in water koken tot het gaar is met een halve zoutarme bouillontablet

uitje en 2 knoflooktenen fijn snipperen

Roomboter in de koekenpan ui en knoflook glazig bakken

ondertussen champignons in plakjes snijden en bij het uimengsel in de pan 

de grote oesterzwammen scheur ik..pas op het laatste moment mee laten bakken bij de champignons. 

Laat deze eerst maar in 20 min gaar worden

ondertussen kruiden we de zalm met de peper uit de molen en zoutarme vis

kruiden ,en  de andere tenen knoflook bak ik mee in de pan van de zalmfilet

Vlak voor de champignons klaar zijn gaan we de zalm bakken

olijfolie in de pan, knoflook glazig mee laten bakken en de zalm erin 

lekker aan beide kanten bruin laten bakken.

Oesterzwammen bij de champignons de andere helft van de zoutarme bouillontablet erbij peper uit de molen erbij een klein scheutje room

peterselie er over strooien ..en als het goed is is alles gelijk klaar.

Dit gerecht past goed in een dieet om af te  vallen .

Op je bordje eerst brocoli, de zalm en als laatste het paddestoelen mengsel bovenop.

Wie dat niet hoeft lekker met gebakken aardappeltjes ,of krieltjes uit de oven.

EET SMAKELIJK.