Home; zoutarme recepten » koolhydraatarme recepten » portobello`s vegetarisch gevuld
18301937_1331187440302755_9085669862120171986_n.jpg

 

 

 

Gevulde Portobello`s ,ze kunnen als voorgerecht dienen en ook als lunchgerecht ,

En wil je koolhydraatarm is dit gerecht heel geschikt

Dit keer zonder vlees wel met kaas en walnoten


2  portobello`s

handje champignons

1 klein rood uitje

2 tenen knoflook

5 cherrytomaatjes

handje walnoten

geitenkaas 

geraspte kaas

peper uit de molen 

paprikapoeder en

Italiaanse kruidenmix van Verstegen  (Sicilië) zonder zout

olijfolie


uitje en knoflook snipperen en bakken in de olijfolie

champignons klein snijden en mee laten bakken

walnoten in stukjes hakken tomaatjes in tweeën snijden

Alles bij elkaar even mee laten bakken 

kruiden erbij en verse rozemarijn

Oven voorverwarmen op 200 graden

in de ovenschaal wat olijfolie sprenkelen 

Portobello`s erin leggen 

Vullen met champignonmengsel beetje geraspte kaas ervover en 

de plakjes geitenkaas

25 min in de oven 180graden

Lekker met wat salade op het bord

 


18301875_1331187400302759_1310274266012844870_n.jpg