18118771_1316109381810561_5283152251137452686_n.jpg

Om èèn of andere reden kwam het ervan dat ik een pannenkoek maakte van philadelphia roomkaas

Ik had wel eens gelezen van een pannenkoek van Monchou ,maar dat heb ik niet in huis maar wel 

Philadelphiakaas

Ik ga het poberen kan mij het schelen.

Het is voor 1 grote pannenkoek

half bakje Philadelphia of andere zuivelspread

1 ei

olijfolie om te bakken

fruit om te beleggen en zoetstof om over te  strooien

 

De zuivelspread en het ei met de mixer luchtig kloppen

Olijfolie in de koekenpan en het beslag in de koekenpan

Op niet te hoog vuur laten bakken ,

als het gaar en bruin word omdraaien...het gaat lastiger als bij een "normale"pannenkoek

Als de andere kant ook een mooi kleurtje heeft op  het bord lekker wat fruit en zoetstof erover

 

Ik kon het niet geloven maar de smaak was heerlijk...Ik wilde er helemaal geen foto`s van maken ...

maar omdat het ze zo lekker was toch maar met de gsm een foto gemaakt. (na een paar happen )