Gisteren had ik een lekkere Bolognese saus gemaakt en er was nog wat over,zonde om weg te gooien .

In de diepvries liggen nog wat  deelblokjes spinazie,geitenkaas in de ijskast...daar moet je toch wat mee kunnen doen ,mijn laatste pecannoten zal ik opmaken.

Gaat lukken hoor lekker lunchhapje gaat dit worden

We gaan de oven voorverwarmen op 180 graden

1 klein uitje

1 grote teen knoflook

6 deelblokjes spinazie

klein scheutje room

peper uit de molen

paar pecan noten

klein rond geitenkaasje

olijfolie

en restant Bolognese saus ...of ander restje of alleen de spinazie met geitenkaas.

Met spinazie kun je alle kanten op

Uitje met knoflook even glazig bakken in olijfolie ,spinazie erbij even doorwarmen peper en scheutje room erbij.

op het laatst de pecanoten  verkruimeld

In een kom eerst de bolognese saus 

Spinazie erboven 

en de geitenkaas in brokjes erbovenop

20 min in de oven op 180 graden...campingoven op 200 graden

daarna lekker opeten ,

het beetje zoetige pittige van de Bolognesesaus is een goede combinatie met 

de spinazie en geitenkaas...was smullen ,jammer dat het zo weinig was...

20170303_94.jpg