P1020685.jpg
P1020684.jpg

 

 

Ik was even na aan het denken wat ik met de sla ging aanvangen ,en ik zag dat ik nog 1 rondje geitenkaas had.

En nog rode paprika in huis is altijd een goede combinatie met geitenkaas ,daar snee ik de onderkant vanaf en deed er het geitenkaasje in

wat Provencaalse kruiden erop en olijfolie en 20 min de oven in op bakpapier

Op het bord;

malse kropsla met tomaat en pecannoten wat rolletjes rosbief en een dressing van olijfolie honing citroensap en z.a. mosterd..lekker over alles heen sprenkelen



Italiaanse salade;in Italië zouden ze zeggen dat dit niet waar is ;...want waar zijn de olijven??

Ja die vond ik ook zo lekker ,maar zo zout ..die laat ik achterwege...ook nooit meer gegeten,

en ipv van de Parmaham hebben we rosbief,

En dat is ook lekker wat gemengde peper uit de molen erover een dressing en pijnboompitjes mmmm nog wat Parmezaanse erover.

P1020710.jpg

Lekker bladsla op het bord ,tomaat in plakjes en radijsjes in dunne plakjes

rosbief 

peper uit de molen geraspte kaas ,pijnboompitten

lekkere dressing  van;

walnootolie citroen en                                                

 mosterd

knoflook en Italiaanse kruiden er over sprenkelen.

2 eitjes gebakken in olijfolie peper paprika en basilicum en Parmezaanse kaas er over raspen                                                 

Eieren op de salade leggen en ,klaar  zijn we...het was weer smullen

 

P1020709.jpg

17991162_1318709854883847_1182861588003029084_n.jpg

Ook weer eens lekker een omelet speciaal

2 eieren met room en Zwitserse strooikaas goed met elkaar mengen

Droge kruiden ; Jamaica Jerk (z/a) peper uit de molen en paprikapoeder

In de koekenpan wat olijfolie en daar doen we een uitje, paprika, champignon, en courgette even in aanbakken.

Eimengsel erbij peterselie en lenteuitjes over strooien en een paar plakjes geitenkaas opleggen.

En als het allemaal gaar is eet smakelijk...Het vult goed genoeg!!


19437681_1380143365407162_8547575961711710953_n.jpg

Voor vandaag heb ik van alles gepakt wat ik lekker vind

5  gamba`s 

2 eieren 

1 sjalot

groene paprika in reepjes

1 lente ui kleingesneden

beetje rucola 

2 kleine pruimtomaatjes

chilipeper ,

mespunt harassa

paprikapoeder 

ras el hanout

 

sjalot met paprikareepjes even aanfruiten  ondertussen eieren kloppen tot egaal mengsel met de kruiden

gamba`s bij ui en paprika even mee laten bakken ,omdraaien

Eimengsel erbij

Lenteui erover strooien 

Op het bord beetje rucola met tomaat ,lekkere balsamicocreme erop 

Is het ei gaar  dan de omelet op het bord

Eet smakelijk



20170701_2.jpg

Griekse salade ,

2 tomaten 

kwart komkommer

5 radijsjes

1 sjalot en 1 lenteui

basilicum 

pijnboompitjes

en een paar plakjes Feta kaas.Alle groente wassen en snijden 

 

dressing ; olijfolie ,citroensap ,klein lepeltje honing en een flinke lepel zoutarme mosterd,peper

meng dit door elkaar en sprenkel het over de salade


Salade met mosterd olie citroen dille dressing ,sardinella`s ( kleine sardientjes zonder toegevoegd zout) schijf meloen erbij heerlijk e combinatie bij elkaar

19959340_1395430143878484_3889835771478495991_n-1.jpg

Omeletwrap   van 2 eieren en kruiden die je lekker vind

besmeerd met Philadelpia

belegd met sla ,3 plakjes rosbief , plak biologische jonge kaas en lente ui,

oprollen en een nachtje in de ijskast ,lekker als lunch om mee te nemen

20031935_1395430050545160_7845117081399136179_n.jpg

zoutarm2cover-3.png