Weer eens wat anders als lunch

een gevulde puntpaprika met spinazie en geitenkaas 

vlug klaar, lekker en gezond.

voor 1 pers.

6 deelblokjes spinazie uit de diepvries

1 rode puntpaprika

1 teen knoflook

1 sjalot

2 rondjes geitenkaas 

pijnboompitjes 

witte peper

room of creme frache

 

 

Spinazie laten ontdooien

Oven 200 graden voorverwarmen

ui en knoflook in wat olijfolie aan fruiten ,spinazie erbij doen

peper erbij en scheutje room of creme frachè

pijnboompitjes er door heen roeren

Ovenschaal wat olijfolie indoen

Puntpaprika doormidden snijden, zaadjes  eruit halen

helft in de ovenschaal de warme spinazie erin en  de geitenkaas er bovenop

wat pijnboompitjes erover heen en de andere helft van de paprika erop.

beetje olijfolie er over sprenkelen

20 min. tot een half uur in de oven op 200 graden

Lekker lunchhapje ..