Weer eens wat anders als lunch

een gevulde puntpaprika met spinazie en geitenkaas 

vlug klaar, lekker en gezond.

6 deelblokjes spinazie uit de diepvries

1 rode puntpaprika

2 rondjes geitenkaas 

pijnboompitjes 

witte peper

paar druppels balsamico-azijn

 

 

Spinazie laten ontdooien

Oven 200 graden voorverwarmen

Ovenschaal wat olijfolie indoen

Spinazie even warmen in een koekenpan met een paar druppels balsamicoazijn

en strooi er wat witte peper over

Puntpaprika doormidden snijden, zaadjes  eruit halen

helft in de ovenschaal de warme spinazie erin en  de geitenkaas er bovenop

wat pijnboompitjes erover heen en de andere helft van de paprika erop

20 min. tot een half uur in de oven op 200 graden

Lekker lunchhapje ...dit was voor mij alleen, alles aanpassen als je het voor meerderen maakt.