Het is een makkelijk vlug klaar gerecht dat altijd smaakt  Spaghettie Ailolie

Met witte of gekleurde spaghettie  allemaal lekker

 

 

 

 

Voor 2 pers.

250 gram Spaghettie

5 grote tenen knoflook

1  sjalot

spaans pepertje (voor de pit) houd je er niet van  ...gewoon niet doen

of mespunt Sambal

flink bosje peterselie

zwarte peper

half zoutarm bouillonblokje

Flinke scheut olijfolie

water opzetten voor de pasta

ondertussen knoflook sjalot en pepertje snijden 

die gaan we heel langzaam glazig bakken in de olijfolie

Peterselie fijn snijden

Als de spaghettie gaar is afspoelen en door het knoflookmengsel

op hoog vuur even goed roerend bakken

daarbovenop strooien we de peterselie

En dan is het al klaar ...Eet smakelijk


kom gezellig langs en meld je aan op mijn F.B groep site; Zoutarm maar wel lekker