fb.jpg
kokkiespaghettietubeEllyD-3.png

Pasta salade

Pasta ..beetje grof ,denk aan fusili ,ik nam pijpmacaronie                                                                        

2 Blikjes tonijn in olie

ui en knoflook

olijfolie 

slasaus en

1 lepel mayonaise

azijn  en /of citroensap 

balsamico azijn

3 augurken van kesbeke

verse peterselie

en verse basilicum

peper uit de molen

 aromat 

gedroogde gebroken lavasbladeren

alles op eigen smaak afmaken

zilveruitjes en ei  als versiering

 

pasta gaar koken en daarna goed afspoelen en koud laten worden

 

1 blikje tonijn mengen met alle ingredienten 

daarna de pasta er doorheen scheppen

 op een schaal netjes rangschikken 

We versieren de schotel met  de tonijn uit het blikje wat we over hadden 

wat gekookte eieren ,peterselie, augurken ,zilveruitjes en trostomaatjes

een chiabattabrood met kruidenboter ...zelf gemaakt zonder zout.

                                                                                       kruidenboter