Home; zoutarme recepten » groente » roerbakboontjes
20170103_35.jpg

Groenten wokken is heerlijk ,je kunt je uitleven met alles wat je bij elkaar kan doen..Ik noem het ook wel eens een rondje door de ijskast ,ook heerlijk van allemaal restjes

vandaag sperciebonen met champignons

De bonen heb ik van te voren even gekookt,wij houden van gaar en niet van te knapperig

 

 

voor 2 pers.

450 gr  boontjes 

250 gr  champignons

halve paprika

1ui

2 tenen knoflook

tomaten frito 2 eetlepels ,mespunt sambal

verse peterselie en basilicum ,lenteuitjes 

peper en  zoutarme aromat

Boontjes koken ,tot bijna gaar.

ui & knoflook aanbakken in de olijfolie,champignons en paprika erbij

Even meebakken peperuit de molen en de droge kruiden allemaal erbij

sambal & tomatenfrito erbij goed omscheppen op hoog vuur,rode wijn erbij

lekker laten pruttelen tot champignons gaar zijn

boontjes erbij 

Afmaken met peterselie 

vandaag hadden we er kleine balletjes gehakt bij en spätzle uit de Elzas

Ook weer door de vele kruiden ontzettend lekker...ook lekker met varkens filet iot de oven




20170103_46-2.jpg