Ik heb mooie lamskoteletten die van tevoren worden gemarineerd

dat geeft een lekkere smaak aan het vlees en tevens word het mals

2 pers

4 flinke lamskoteletten

3 tenen knoflook

paar lepels olijfolie

sap van een halve citroen

Marokkaanse kruiden ,peper, gedroogde Italiaanse kruiden

gedroogde peterselie

Vlees goed kruiden met de Marokkaanse kruiden, en peper

knoflook fijn snijden en met de Italiaanse kruiden en peterselie door

het mengsel van olijfolie en citroen roeren en daarna het vlees goed bedruipen met dit mengsel

Zet het een paar uur in de ijskast terug.

Half uur voor het bakken uit de ijskast halen.

Pan op het vuur niks erin,.er zit olijfolie door de marinade

Laat de pan goed heet worden op hoog vuur

Als het heet genoeg is het vlees in de pan

Laat het hoog staan en allebei de kanten zo`n  3 min goed bruin aanbakken

Daarna het vuur zachter  en dan ligt het aan de dikte hoe lang het nog garen moet

Maar laat het rosé van binnen blijven

Als het zomer is is het uitermate geschikt om dit vlees zo gemarineerd op de BBQ te grillen.

Lekker met salade of gevulde paprika en Turks brood